Supraveghere

Nina Kids ofera parintilor si apartinatorilor, posibilitatea de a-i urmari pe micuti astfel incat sa acordam un maxim de transparenta serviciilor si interactinarii lor cu personalul nostru!

Ghid de conectare in doar 3 pasi:

Pasul 1

Se va descarca aplicatia mobila de la urmatorul link: Aplicatie mobila Dahua – gDMSS / iDMSS sau se va scana QR codul urmator:

Pasul 2

Se va accesa aplicatia tocmai instalata si se va accesa din meniu optiunea “Device Manager” urmata de selectarea semnului ” + ” din coltul din dreapta sus. Apoi se va selecta pictograma “Wired Device” urmata de selectia de tip “IP/Domain”

Pasul 3

La acest pas puteti defini numele locatiei (ex: Nina Kids), apoi completati urmatorul camp “Address” cu:

ninakids.go.ro

Apoi se vor introduce datele de logare primite de la Nina Kids (“Username” si “Password”) iar in cele din urma se va selecta tipul de calitate de vizualizare dorita.

Daca folositi conexiune WiFi sau aveti un abonament de date mobile cu suficient trafic (recomandat minim 4GB date mobile/luna) puteti selecta optiunea “Main”, altfel, recomandam selectarea optiunii “Extra”.

Daca intampinati dificultati sau aveti nevoie de detalii suplimentare, suntem aici pentru dumneavoastra 0738014508

Cu drag! Nina Kids

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.